Treball per projectes en l’Àmbit STEM

Pàgina d'inici » Àmbits » Matemàtiques » Jordi Font i Roger Grau

Jordi Font i Roger Grau

Anuncis

Ponència Matemàtiques: Tot passejant per Vilanova i la Geltrú. 4t ESO

jordifontJordi Font. Professor de matemàtiques de l’Institut Baix a Mar (Vilanova i la Geltrú) i professor de Didàctica de les matemàtiques de la UB.

Formo part del grup de treball de Didàctica de les matemàtiques de la UB – GDFMUB, membre de la SEMG, membre de l’equip docent d’ESTALMAT i col·laborador en l’organització de la Copa Cangur. He estat formador del curs Orientacions pràctiques per a la millora de la geometria a l’Educació Secundària de la UOC. He format part de l’equip impulsor del Betacamp. Com a docent de les matemàtiques en l’aula intento que, en la majoria del temps a l’aula, regni un ambient basat en les ABP’s, el Geogebra i el treball cooperatiu.

rogergrauRoger Grau. Professor a l’INS Baix a Mar de Vilanova i la Geltrú.

i apassionat de les matemàtiques, tot i no ser matemàtic. Porto diversos anys a l’INS Baix a Mar de Vilanova i la Geltrú intentant que els alumnes visquin les matemàtiques d’una manera activa, per això, hem creat al nostre centre el Laboratori de Matemàtiques M. Antònia Canals. He estat formador del curs Orientacions pràctiques per a la millora de la geometria a l’Educació Secundària de la Universitat Oberta de Catalunya i també vaig participar al C2EM 2016 amb la conferència El laboratori de matemàtiques com a entorn d’aprenetatge conjuntament amb el Jordi Font i la Paula López.

Presentació de la Ponència disponible a: https://docs.google.com/presentation/d/1AdvDXWgYXjdhhZI1f0slddmv5QdntvEzUKF0B5rt2CA/edit#slide=id.p

 

Anuncis

1 comentari

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: