Treball per projectes en l’Àmbit STEM

Pàgina d'inici » Àmbits » Matemàtiques » Salva Chiva

Salva Chiva

Anuncis

Professor i coordinador de projectes a l’Institut-Escola Les Vinyes de Castellbisbal. EscolaNova 21.

Ponència Matemàtiques “Del problema al Contingut”

chivaMembre del Grup de Didàctica de la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona GDFMUB: espai de treball i reflexió entorn a l’educació matemàtica, centrat en les següents línies:
● Recursos, materials i activitats d’experimentació
● Metodologia i dinàmiques d’aula
● Implementació pràctica del currículum
Membre de l’equip impulsor del Betacamp: trobada oberta a tothom per crear, desenvolupar i potenciar idees i projectes en col·laboració amb persones que comparteixen l’entusiasme per l’educació. Col·laborador de granja.cat: col·lectiu interessat en la cultura matemàtica de les persones que treballa per promoure-la en diferents àmbits de la societat.
Ha participat en dues edicions del dia de la ciència a les escoles, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i el Departament d’Ensenyament en el marc de la Setmana de la Ciència, amb la seva conferència sobre música i matemàtiques.
Ponent a la VI Jornada “Les matemàtiques entre la secundària i la universitat” celebrada el 16 de març de 2015 a la sala d’actes de la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona UAB dedicada al tema “IMAtGINA: Creativitat i Matemàtiques”.

Presentació Jornades Stem ABP – Salvador Chiva

Anuncis

1 comentari

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: