Treball per projectes en l’Àmbit STEM

Pàgina d'inici » Àmbits » Matemàtiques » Santi Vilches

Santi Vilches

Anuncis

Professor a l’Institut Marta Estrada (Granollers).

Ponència Matemàtiques “Profe… i això per a què serveix?

vilchesLlicenciat en Matemàtiques i catedràtic de secundària. Ha treballat com a professor de secundària en diferents centres de la Comunitat Valenciana i Catalunya. Va treballar també en un centre de secundària a Guinea Equatorial.

Manté un tarannà molt actiu en la recerca d’una didàctica creativa de la matemàtica a l’aula.
Ha impartit formació per al professorat (com per exemple un curs per formar a futurs formadors de la UB). També és formador de la activitat Bojos per les Matemàtiques avalada per la Fundació Catalunya-La Pedrera.
Una de les seves activitats més destacades és la de coordinar el grup de Fotografia Matemàtica de ABEAM en el que actualment participen gairebé 30000 alumnes de més de 200 centres. L’activitat ha estat guardonada amb el premi Matemàtiques i Societat 2016 atorgat per la fundació Ferran Sunyer i avalat per l’Institut d’Estudis Catalans.
Ha impartit diverses xerrades i ponència com ara «Aprenentatge creatiu» a la VI Jornada Les Matemàtiques entre la secundària i la universitat UAB 2015, «Concert per teclat i ratolí» del programa dissabtes de les Mates de la UAB 2016, «Matemàtiques i formació integral de les persones» al C²EM, UB 2016, presentació al congrés ICME13 «Interdisciplinary activities in context» i «Learning using your own creative process» Hamburg 2016, publicació del capítol «Maths add up» del llibre «Interdisciplinarity and Mathematics Education» Springer Ed. 2017.

Accés a la presentació: http://mat3.cat/wp-content/uploads/2017/03/profe-i-aixo-per-a-que-serveix.pdf

Anuncis

1 comentari

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: