Treball per projectes en l’Àmbit STEM

Jordi Domènech

Professor a l’Institut Marta Estrada (Granollers). Xarxa Instituts Projectant.

domenechPonència Experimentals: “Projectes d’Indagació, projectar per a la Competència Científica“.

Sóc professor de secundària, especialitat Biologia i Geologia des de fa 8 anys, actualment professor a l’Institut Marta Estrada de Granollers, un institut de nova creació que posa l’accent en la Ciència i la Tecnologia i l’Aprenentatge Basat en Projectes.

Participo al grup de treball d’innovació i pràctica en ensenyament de les ciències EduWikiLab (enguany orientat al treball per projectes a les ciències) i impulso el projecte C3 (Creació del Coneixement Científic) d’ensenyament competencial de les ciències. També participo en la xarxa d’instituts Instituts Projectant, una xarxa domèstica d’aprenentatge entre iguals formada per instituts de secundària de nova creació orientats al treball per projectes.

Sóc autor del blog Pupitrelàndia  i diversos articles en revistes de didàctica al voltant de l’ensenyament de les ciències. Sóc membre del grup LIEC (Llengua i Ensenyament de les Ciències) del Departament de Didàctica de les Matemàtiques i les Ciències Experimentals de la Universitat Autònoma de Barcelona, on sóc també professor associat.

Sóc @jdomenechca a Twitter i mantinc un portfolio professional a: https://jordidomenechportfolio.wordpress.com/


1 comentari

Els comentaris estan tancats.